Met kerstartikelen bewoners van Amaliazorg, locatie Van Haarenstaete steunen

Amaliazorg Van Haarenstaete is als ouderenzorgorganisatie extra voorzichtig in deze tijd waarin de coronabesmettingen landelijk flink oplopen. Daarom krijgt de traditionele kerstmarkt dit jaar een andere vorm. Omdat wij graag kijken naar wat wél mogelijk is, vindt de kerstmarkt dit jaar digitaal en als drive-thru plaats. De opbrengst komt volledig ten goede aan het welzijn van de bewoners. Deze wordt besteed aan de aanschaf van een Inmu Dance.

De spaaractie voor de CRDL via ‘Voor de Ouderen’ is op 1 december behaald, waarvoor een ontzettende dankjewel aan alle donateurs.

Daarom hebben we voor onze kerstmarkt een nieuw spaardoel gesteld.

De Inmu Dance brengt ritme en leven. De aanstekelijke steeds veranderende muziek nodigt uit om te bewegen. Deze is zeer geschikt voor mensen met dementie. Met uw aankoop tijdens de digitale kerstmarkt brengt u de aanschaf van de Inmu Dance dichterbij. Op de tijdelijke Facebookpagina met de naam ‘Kerstmarkt van Haarenstaete’ kunt alle producten vinden die wij verkopen (https://m.facebook.com/vanHaarenstaete/). Veel van de producten zijn samen met de bewoners gemaakt. U kunt via een persoonlijk bericht laten weten welk product u wilt kopen. Bijna elke dag komen er nieuwe producten online. Uw bestelling kunt u vervolgens op zaterdag 11 december tussen 10.30 en 13.00 uur tijdens een heuse drive-thru aan de voorzijde van ons pand aan de Pastoor van Haarenstraat 44 in Mariaheide ophalen. U kunt contant en met pin betalen. Alvast bedankt voor uw aankoop.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top