Op de eerste dinsdag van december maakt ZorgkaartNederland,de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg, traditiegetrouw de best gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend. Ouderenzorgorganisatie Amaliazorg met locaties in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk staat voor het tweede jaar op rij in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen.

Directeur-bestuurder Han Hendrikse is ontzettend trots om voor het tweede jaar op rij in deze mooie lijst te staan: ”Dit is de grootste waardering die we kunnen krijgen. De beoordeling van (naasten van) bewoners en deelnemers aan de dagactiviteiten zelf. Zij hebben ons dit jaar gemiddeld met een 8,9 beoordeeld.” Dit is een welverdiend compliment voor alle medewerkers en vrijwilligers die zich samen iedere dag weer inzetten om kleur te geven aan het leven van de bewoners en deelnemers aan de dagactiviteiten. Han Hendrikse vervolgt: "Ik bedank iedereen die ons heeft beoordeeld op ZorgkaartNederland en natuurlijk ook al onze medewerkers en vrijwilligers voor hun fantastische inzet. We vinden het geweldig dat we zo goed gewaardeerd worden. Als er verbeterpunten in de waarderingen worden genoemd, dan pakken we die samen op. Want ZorgkaartNederland helpt ons ook om nog betere zorg te leveren. Nu gaan we genieten van dit mooie nieuws.”

Top 2021 Verpleeghuizen In het afgelopen jaar zijn er voor 402 verschillende verpleeghuisorganisaties maar liefst 11.736 waarderingen achtergelaten op ZorgkaartNederland. Dat zijn ruim 4.000 waarderingen meer dan vorig jaar. Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 is uitgerekend welke organisaties het best gewaardeerd werden. Elk verpleeghuis met dertig of meer waarderingen in 2021 deed automatisch mee. Het gemiddelde van alle beoordelingen in de verpleeghuissector was 8,4. In de top 10 van beste gewaardeerde verpleeghuisorganisaties staan in willekeurige volgorde (er is geen nummer 1 en nummer 10):

  • Amaliazorg – Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk
  • Cicero Zorggroep - Brunssum
  • Dagelijks Leven - Apeldoorn
  • Domus Magnus - Hilversum
  • Frankelandgroep - Schiedam
  • Het Gastenhuis - Amsterdam
  • Neboplus - Barneveld
  • TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) - Borne (OV)
  • Verzorgingshuis De Koperhorst - Amersfoort

Wonen bij September, woonhuizen voor ouderen met dementie - Woerden

Naast de verpleeghuizen is er ook een top 10 gepresenteerd van fysiotherapiepraktijken, wijkverpleging, ziekenhuizen en klinieken.Bekijk de waarderingen van Amaliazorg op ZorgkaartNederland.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top