MOMfest 2022 gaat niet door.

De organisatie van het festival aan de Noordkade in Veghel heeft helaas het besluit moeten nemen om het evenement dat op 29 januari 2022 stond gepland te annuleren.

Vol goede moed en met veel inzet en enthousiasme heeft STOM (Stichting organiseert Monsters) de afgelopen maanden hard aan een ijzersterke 28e editie van MOMfest gewerkt. Alle 17 bands geboekt, vrijwilligers paraat, kaartverkoop gestart… maar...

De maatregelen van dit moment geven onvoldoende perspectief om alle seinen op groen te zetten en door te gaan. We weten waarschijnlijk te laat of en onder welke voorwaarden we ons festival kunnen organiseren. MOMfest doet het goed of we doen het niet. We hebben daarom besloten om MOMfest op zaterdag 29 januari helaas niet door te laten gaan.

Helaas, helaas, maar wel duidelijkheid voor bezoekers, artiesten, leveranciers en onze 100 vrijwilligers. Reeds gekochte kaarten zullen worden terug genomen.

Een klap in het gezicht van het Monster, maar zeker niet de knock out, Monsters zijn niet zo makkelijk klein te krijgen. We gaan ons nu volledig focussen op 2023 maar sluiten tegelijk niet uit dat “het monster” eerder dan 2023 de ergens kop op zal steken.

Rock on!!!

Groet Hans van Hoof

Namens MOMfest - STOM
(Stichting Organiseert Monsters)

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top