harry korfbalNa jaren trouwe dienst heeft Harry van der Geld op zondag 10 oktober afscheid genomen van SCMH.

Harry is 5 jaar als hoofdtrainer van de selectie aan boord geweest en is daarna bij enkele andere verenigingen hoofdtrainer geweest. Vervolgens kwam hij weer terug bij SCMH, eerst als trainer/coach bij de jeugd en de laatste jaren bij senioren 3. Met Harry hebben de korfbalsters vele succesvolle en gezellige korfbaljaren beleefd en meerdere kampioenschappen gevierd.

Zijn typerende playmobile poppetjes zorgden er in de rust van de wedstrijd voor dat de tactiek duidelijk was, zodat iedereen precies wist wat er verwacht werd en hoe de looplijnen moesten zijn. De 'rugkant' is iets wat menig speelster nooit meer zal vergeten, want dat is er flink ingepeperd door Harry. Ook het blijven doorzoeken naar de perfecte kans en het 3-1 systeem zijn dingen waar altijd fanatiek op getraind werd en waar de korfbalsters veel van hebben geleerd.

We zullen Harry gaan missen bij SCMH en daarnaast natuurlijk ook zijn vrouw Rini, die vaak als supporter van de partij was.

Harry ontzettend bedankt voor jouw inzet voor SCMH, hopelijk zien we jullie beiden nog regelmatig langs de lijn!
SCMH

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top