Leven met Alzheimer
Door Wilma van de Laar
Mijn man wordt enorm gemist, maar we houden hem met onze herinneringen levend. In het bijzonder met dit foto-en verhalenboek.

We hebben hem tien jaar mogen vergezellen bij zijn tocht in zijn slopende ziekte. Een tocht die hem geleidelijk de mist in voerde. Maar wat een krachtig mens! En wat heeft het ons als naasten, behalve het verdriet, ook veel moois gebracht. En rijker gemaakt. Iedereen die te maken heeft met Alzheimer, zal veel herkennen in dit boek. Partners, mantelzorgers, familie en mensen uit de zorg.
Dat het leven met Alzheimer toch nog de moeite waard kan zijn, lees je in de ontroerende en ook grappige verhalen. Je zult het lezen, zoals ik het schreef: met een glimlach.
Het boek is te bestellen bij elke boekhandel of via Bol.com en is op voorraad bij boekhandel Schellen in Veghel. Prijs €14,95
Of via

 220110a

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top