VVD Meierijstad

Beste inwoners van Mariaheide, 2022 is het jaar dat we weer richting de stembus mogen gaan. Waar het vorig jaar landelijke verkiezingen waren zijn het nu de gemeenteraadsverkiezingen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen zijn wij, VVD Meierijstad, ook weer van de partij. Afgelopen maand hebben we vol trots onze kandidatenlijst gepresenteerd. Met deze kandidaten gaan we de verkiezingen in met de slogan Straks=Nu, want wij willen NU de veranderingen ingang zetten om STRAKS nog te kunnen blijven genieten van onze welvaart en het welzijn. Op deze lijst staan binnen de top 10 twee inwoners van Mariaheide. Namelijk Jan van Burgsteden als lijsttrekker en Vincent Plompen als nummer 8.

Voor veel mensen zal Jan van Burgsteden geen onbekende zijn, Jan is namelijk oud – wethouder van de gemeente Veghel. Deze functie bekleedde hij van 2008 tot 2014, waarna hij wethouder werd in de gemeente Sint – Oedenrode. Na periodes in het Algemene Bestuur van Waterschap Aa en Maas en het wethouderschap in Waalre is Jan weer terug in Meierijstad.

Onze nummer 8 op de lijst zal nog een onbekende naam zijn, waar de één een door de wol geverfde bestuurder is, studeert Vincent momenteel nog bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Binnen Avans vertegenwoordigt Vincent de belangen van de studenten in besluiten die op de hogeschool worden genomen. Daarnaast is hij bij zowel de JOVD, de jongeren organisatie van de VVD, als binnen de VVD zelf actief.

Als twee kandidaten uit het dorp willen ons in blijven zetten voor onder meer woningbouw in Mariaheide, een veilige Pastoor van Haarenstraat maar ook het blijvend subsidiëren van d’n Brak als gemeenschapshuis. Maar ook hebben we oog voor mogelijke uitbreiding van de school (het dorp groeit !) en goed en blijvend onderhoud van ons mooie dorp.
Wij willen u oproepen om te gaan stemmen, het is belangrijk om uw stem niet verloren te laten gaan en als u gaat stemmen denk dan ook aan de twee kandidaten uit uw/ons mooie dorp !
Heeft u vragen, wij horen graag van u, langskomen of bellen kan altijd maar u kunt ook een email sturen dan maken we een afspraak.
Emailadres Vincent, , en van Jan, .

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top