Vandaag speelde de dames van SCMH 1 hun eerste wedstrijd van de nieuwe binnencompetitie tegen de dames van Korloo 1. Na enkele weken stilgezeten te hebben mochten zij vandaag weer de hort op in Heeswijk-Dinther!

Na tien minuten gespeeld te hebben opende SCMH de wedstrijd met twee doelpunten. Al gauw hadden zij de smaak te pakken en liepen uit tot een 2-5 tussenstand. Net voor de rust kregen zij een paar tegendoelpunten om de oren en hierdoor gingen beide partijen de rust in met een 5-5 gelijkspel.

De dames uit Mariaheide bleven in de tweede helft hun eigen spel spelen, creëerde kansen, én hielden het hoofd koel. Dit werd dan ook beloond met zes doelpunten achter elkaar. Zij hadden de wedstrijd in eigen handen en gaven dit niet meer weg. Eindstand: 7-11.

SCMH 1 eindigde 2021 met een 5-10 winst op Korloo 1, én startte 2022 wederom met een winst tegen de dames van Loosbroek. Bij een goed einde hoort een goed begin!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top