Na de mooie overwinning van vorige week is SCMH klaar voor de wedstrijd tegen Flash vandaag.

Een wedstrijd tegen onze oude coach, René vd Wittenboer, dus SCMH was extra gebrand om de punten in Mariaheide te houden.
Helaas is het Flash dat de score opent, 0-1. Even later ook 0-2. Gelukkig weet SCMH de stand met 2 mooie afstandschoten terug te brengen naar 2-2. Beide ploegen scoren moeizaam in de eerste helft. SCMH staat verdedigend sterk, maar aanvallend heeft het moeite om de kansen af te maken. Flash weet voor rust nog 1x te scoren, waardoor we de rust ingaan met een 2-3 stand in het voordeel van Flash.

Na de rust is er een zelfde spelbeeld als in de eerste helft. SCMH komt op gelijke hoogte, 3-3. Flash scoort met een vrije worp de 3-4. SCMH antwoordt hierop met een mooi afstandschot, 4-4. Flash loopt uit naar 4-6, maar SCMH laat Flash niet verder uitlopen en maakt de 5-6. Hierna helaas weer Flash, 5-7. Met nog ongeveer 5 minuten op de klok moet SCMH gas geven om nog een mooi resultaat uit de wedstrijd te halen. Dit doet het ook zeker, eerst scoort SCMH met een mooi afstandschot 6-7 en even later, met nog 1,5 minuut te spelen rondt SCMH een strafworp koelbloedig af, 7-7. Een spannende laatste minuut breekt aan. Beide teams weten niet meer te scoren wat de eindstand op 7-7 brengt. Een terechte uitslag gezien de hele wedstrijd.


Volgende week speelt SCMH wederom thuis in het Zwijsen College in Veghel tegen Springfield om 11:15. Supporters zijn van harte welkom!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top