Vandaag de derde wedstrijd alweer, wat betekent dat we na deze wedstrijd een keer tegen alle teams uit onze poule hebben gespeeld. Hopelijk kunnen we deze wedstrijd vandaag winnen en gaan we door in de strijd voor de eerste plek in onze poule.


De score wordt al gauw geopend door een afstandschot vanuit de kant van SCMH. Vervolgens loopt het gelijk op waarbij SCMH elke keer een doelpunt voor komt, maar Springfield vrijwel direct daarna ook een doelpunt scoort. Tot de 5-4 blijft het spannend, maar gelukkig weet SCMH hierna een grotere voorsprong te nemen. Waar de doelpunten vorige week vrij moeizaam vielen aan de kant van SCMH, viel de bal vandaag gelukkig makkelijker in de korf. Met zes doelpunten voorsprong gaan we de rust in, dat hebben we netjes gedaan!


Na de rust beginnen we weer vol vertrouwen aan de tweede helft. De voorsprong die we net voor de rust hebben gecreëerd willen we niet meer kwijt. Ook nu is het SCMH die weer als eerste weet te scoren en de voorsprong vergroot naar 11-4. Uiteindelijk vallen er nog een aantal doelpunten aan zowel de kant van SCMH als aan de kant van Springfield, maar lukt het Springfield niet om in de buurt te komen van de score van SCMH. SCMH wint met 15-8, een verdiende overwinning!


Op zondag 13 maart is de volgende wedstrijd, deze spelen we wederom tegen Springfield in Hoeven.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top