Aanmelden voor de Heise Jeu de Boules Kampioenschappen 2022.

Download HIER het Formulier

Zoals in de jaaractiviteitenkalender van de Heise krant en www.mariaheide.nl al werd vermeld, wordt op zondag 12 juni het 19e Heise Jeu de Boules Kampioenschap georganiseerd. Naast de wisselbeker zijn er nog diverse trofeeën te verdienen.
De wedstrijden starten om 10.00 uur op het sportpark.

Alle inwoners én oud inwoners van Mariaheide, van 17 jaar en ouder, kunnen aan dit kampioenschap deelnemen met dien verstande dat minimaal één deelnemer per koppel momenteel woonachtig is in Mariaheide.
Het inschrijfgeld bedraagt € 6,-- per koppel van 2 personen en moet op de wedstrijddag bij aanmelding voldaan worden. De deelnemers moeten zelf voor boules, butje, meetlint e.d. zorgen.

Iedere deelnemer speelt minimaal 3 wedstrijden.
Er wordt gespeeld om 13 punten per wedstrijd, echter met een maximale speeltijd van 40 minuten.

Het inschrijfformulier moet vóór 25 mei ingeleverd zijn bij:
William vd Velden, Dobbelsteenplein 13, Mariaheide
Er kunnen maximaal 96 koppels deelnemen. Wie het eerst komt het eerst maalt.

Mochten er na het inleveren van het inschrijfformulier zich bij u wijzigingen voordoen, dan een vriendelijk verzoek om dit zo spoedig mogelijk door te geven aan William vd Velden, tel. 06-21479085.

Namens de organisatie Heise Kampioenschappen Jeu de Boules:
William vd Velden
Rick vd Biggelaar
Jan vd Tillaart
Gerard Hermes
Frans Kanters
Hans vd Broek

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top