Vandaag staat de beladen kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 uit onze poule Flash 1 op de planning. Er moest gewonnen worden om zeker te zijn van het kampioenschap. Met een goede focus begonnen we aan de wedstrijd.

Helaas was het Flash die de score opende, toch kwam SCMH middels een afstandsschot snel terug tot 1-1. Hierna was het Flash die wederom de voorsprong pakte, maar door een keurig afgeronde doorloopbal en strafworp kwamen de dames voor het eerst op voorsprong 2-3. Flash liet het hier niet bij zitten en pakte de laatste keer deze wedstrijd de voorsprong 4-3. Gelukkig kon SCMH met een vertrouwd gevoel de rust in aangezien zij voor de rust twee vrije worpen en een afstandsschot benutten.

Dit vertrouwde gevoel werd doorgezet na de rust nog twee maal te scoren waardoor we uitliepen naar 4 doelpunten verschil, 4-8. Flash gaf zich niet gewonnen en kon de stand terugbrengen tot 7-8. Nu was het erop of eronder voor de dames uit Mariaheide. Met veel geloof in zichzelf en elkaar werd er voor iedere bal en kans gevochten. Dit werd dan ook beloond met mooi uitgespeelde kansen wat resulteerde in 3 doelpunten, 7-11. De blijdschap was zowel onder de dames als het publiek groot toen de scheidsrechter voor het eindsignaal floot. Eindelijk de welverdiende beloning waar we door corona al twee jaar naast gegrepen hebben.

Graag willen we het aanwezige publiek bedanken voor de support, hopelijk zien we jullie volgende week weer bij de laatste thuiswedstrijd tegen Korloo 1 uit Loosbroek. Deze zal starten om 11.45uur en gespeeld worden in het Zwijsencollege in Veghel. De dames zullen er alles aan doen om ook deze wedstrijd te winnen zodat ze ongeslagen kampioen zijn.

Hopelijk zien we jullie en nog vele supporters volgende week weer!220310 SCMH 1 Korfbal

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top