Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

DE wedstrijd der wedstrijden, SCMH vs Korloo.. 

De dames van SCMH trappen af met een voorsprong, KAMPIOENEN in top vorm, maken 2 goals achter elkaar. Korloo komt terug met 2-2 maar de dames van SCMH laten zich niet kennen en gaan de rust in met 4-2. De tweede helft zorgt voor een spannende slotfase. SCMH weet twee punten uit te lopen, maar Korloo sluit elke keer weer aan 8-7. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn en de dames houden de punten hier met een eindstand van 9-7. 

De derde helft wordt natuurlijk uitgebreid gevierd met het kampioenschap dat de dames vorige week al binnen hebben gehengeld. Zij worden na een prachtige fietstocht mega verwend met een lekkere lunch!  

Proost!! 

11 22

DSC 0312b

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top