Na 2 jaar geen of bijna geen kermis is afgelopen weekend het kermis seizoen weer losgebarsten.

Zoals gebruikelijk gaat het kermis seizoen in deze regio van start in Mariaheide. Het weer was uitstekend en iedereen kon weer genieten van de kleine maar gezellige kermis. Met dank aan Martijn Brouwers die dit namens de Dorpsraad samen met Stichting Kermissen Veghel georganiseerd heeft.

Op maandag avond was de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en ook de prijsuitreiking van de loterij vond aansluitend plaats.

Dank aan de kermisexploitanten voor de gratis rit afgelopen vrijdag

220509 Kermis 1  220509 Kermis 3

Hier de uitslag van de kleurwedstrijd. Met dank aan de heren van de viskraam voor het jureren van de kleurplaten en de Dorpsraad en Stichting Kermissen Veghel voor het beschikbaar stellen van de leuke cadeau's.

Groep Peuter:
1e Jet van Heesch
2e Tijn Uijens

Groep 1:
1e Stan van Weert
2e Tjeu Brouwers

Groep 2:
1e Vik Dieterman
2e Saar van Heesch

Groep 3:
1e Norah de Wit
2e Saar Kanters

Groep 4:
1e Evy Driessen
2e Gies Brouwers

Groep 5:
1e Eeke Kanters
2e Puck Donkers

Groep 6:
1e Jaimy Ploegmakers

Groep 7:
1e Lies Kanters
2e Eef Donkers

Groep 8:
1e Tess Kanters

220509 Kermis 4  220509 Kermis 2

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top