Op deze mooie zonnige dag gaat SCMH de strijd aan met Vessem/Winty. Het is een hele belangrijke wedstrijd wil SCMH nog kans maken op promotie. SCMH start de wedstrijd en opent de score 0-1. De eerste helft gaat stroef voor SCMH en daarom is de ruststand ook 8-1. Een heel vertekend beeld met de wedstrijd is dat. Na rust gaat SCMH fel van start en openen de score na rust en meteen een er achteraan 8-3. Het is de tweede helft een stuk spannender en gaat iets meer gelijk op. Ze scoren iedere keer om de beurt 2x en daardoor is de eindstand van de wedstrijd 11-5.


Aankomende zondag speelt SCMH om 13:00 thuis tegen Rietvogels de koploper van de competitie. Ze kunnen elke support gebruiken. Kom allemaal kijken!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top