Onlangs heeft gemeente Meierijstad een bericht ontvangen van een inwoner van Mariaheide dat er met grote regelmaat tuinafval gestort wordt in een watergang aan de Nieuwe Veldenweg.

 

Buurtbewoners ervaren hier overlast van en dit gedrag is niet wenselijk voor de woonomgeving. De BOA’s van gemeente Meierijstad kunnen alleen handhaven als ze iemand op heterdaad betrappen en dat is helaas nog niet gebeurd.

Via deze weg roepen wij de betreffende inwoner(s) op om het tuinafval op te ruimen en naar de milieustraat te brengen. Op de foto’s is te zien om welke locatie het gaat.

Alvast dank voor de medewerking,

 220515 MijnGemeenteFile4220516 Knipsel stort

 

Nadina Hamzic-Ibrahimovic
Buurtadviseur
Gemeente Meierijstad

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top