Deze zondag stond voor SCMH 1 een uitwedstrijd tegen Tovido 1 op het programma. In de eerste helft van de competitie is al eens tegen de ploeg gespeeld waarbij een winst werd behaald van 11-9. Het beoogde doel van vandaag: de punten meenemen naar Mariaheide.

De wedstrijd begon goed, doormidden van een raak afstandschot stond SCMH binnen no-time voor met 0-1. Tovido liet zich echter niet kennen en scoorden niet al veel later ook de 1-1. Voor de rust werd bij beide partijen nog een aantal keer gescoord. Uiteindelijk gingen we met 2-5 de rust in.

Tijdens de rust kregen we te horen van onze coach Henk dat er meer ballen in moesten. De kansen lagen er, nu nog ervoor zorgen dat deze kansen afgemaakt worden.

Vol goede moed gingen we de tweede helft in. Echter lieten de doelpunten bij beide partijen op zich wachten. Tovido scoorde uiteindelijk de 3-5 waarna vervolgens beide partijen nog eenmaal wisten te scoren. Eindstand 4-6.

Ondanks het geringe aantal doelpunten weten we toch de punten mee te nemen naar Mariaheide.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top