Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022. De dames uit Mariaheide streden vandaag thuis tegen de dames uit Bergeijk. Eentje die SCMH1 moest winnen om nog de derde plek te behalen

.

De afgelopen weken scoorden SCMH1 te weinig om wedstrijden vol overtuiging te winnen. Een extra aandachtspunt voor de laatste wedstrijd. SCMH1 startte de wedstrijd met een mooie doorloopbal. Hierna kwam Eyckelkorf 1 direct terug met twee doelpunten. Ook SCMH1 kwam weer terug met één doelpunt en de wedstrijd ging erg gelijk op. Toch kon Eyckelkorf beter het gat in de korf vinden en liepen zij hierdoor uit naar een 2-5. SCMH1 knokte terug en konden de tussenstand bedaren. Helaas duurde de wedstrijd te kort voor een gelijkspel of winst als afsluiting. Eindstand 5-6.

Ook kijken we vandaag terug op het afgelopen seizoen en nemen we jullie mee naar het aankomend seizoen. Het seizoen gestart met een switch in beide vakken. Uiteindelijk heeft dit goed uitgepakt en zijn de dames goed ingespeeld op elkaar. Helaas heeft de competitie wederom even stilgelegen in verband met de COVID-19 maatregelen. SCMH1 herpakte zich snel en had de juiste techniek weer snel onder de knie. Dit beloonde met het behalen van het kampioenschap in de binnencompetitie. Het hoogtepunt van het afgelopen jaar natuurlijk. De buitencompetitie konden zij vol goede moed tegen moet met het nieuwe kunstgrasveld.

Vandaag nemen wij met een lach en een traan afscheid van SCMH1 aanvoerster Kristie. Ruim 20 jaar heeft zij een belangrijke rol gespeeld in het eerste van SCMH. Ook nemen wij afscheid van Merel & Pien, die door de studie volgend jaar voor een ander team gekozen hebben. Wij willen jullie bedanken voor jullie inzet en wensen jullie veel succes met wat nog komen gaat!

SCMH groeit volgend jaar van twee naar drie selectie teams. Henk van Hoofd blijft voor het derde jaar op een rij weer trainer en tevens coach voor de selectie. Driemaal is scheepsrecht dus dat gaat wat beloven! Het afmaken van kansen wordt het nieuwe leerdoel van het aankomend seizoen. Ook hopen wij het seizoen weer te starten met een nieuwe scorebord. Maar voor nu sluiten wij het seizoen af met een kantinefeest ‘Pink Sunday’. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen jullie volgend jaar weer langs de lijn te zien. Bedankt voor jullie support!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top