Nieuwsbrief MOMfest, september 2022.

 

Bekijk de webversie

Bezoek onze website

Noordkade Veghel

WEBSITE

TICKETS

LINE-UP

Bezoek onze website momfest.nl

LA GRUNGE EN FIRE HORSE BEVESTIGD!

Jawel, het hele programma MOMfest 2022 kan de wereld in, middels LA Grunge en Fire Horse is het programma 2022 weer vetter dan vet!
Programma

STEM OP MOMFEST BIJ RABO CLUBSUPPORT

We mogen weer deelnemen aan Rabo ClubSupport. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor MOMfest. Zo proberen we MOMfest betaalbaar te houden voor iedereen! Dank u wel. (stemmen vanaf 5 september en alleen voor leden Rabobank regio Uden en Veghel) Stemmen

EARLY BIRD TICKETS UITVERKOCHT!!!

Alle loketten zijn nog steeds geopend! Helaas zijn de early bird tickets uitverkocht! Dus, op dit moment, alleen nog regular tickets beschikbaar, op = op!
Tickets

Bezoek onze website

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten ontleend worden! Schrijfoudten voorbehouden.

Onze website

Facebook

 

Twitter

 

YouTube

 
 
 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top