De eerste wedstrijd van het seizoen was op het zonnige sportpark SCMH. Flash opende de stand met 0-2, maar daar had SCMH snel antwoord op en bracht de stand naar 5-2. We begonnen de tweede helft met 6-5. Helaas kwam Flash beter de kleedkamer uit en pakte de voorsprong, 6-7. Scmh was een tijd aan het zoeken naar kansen , waardoor we uiteindelijk met een een mooie afstand 7-7 maakte. Hierna had SCMH de smaak te pakken en liep het snel uit naar 11-8 waardoor de winst veilig werd gesteld.

Merel en Guusje bedankt voor het meespelen. Aanstaande donderdag thuis voor de beker tegen SVO om 20:00 uur. zondag spelen we uit tegen Korloo om 11:30. Tot dan !

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top