Vandaag, zondag 18 september, stond er voor SCMH 1 een uitwedstrijd naar Korloo 1 (Loosbroek) op het programma. Het was een koude dag met veel wind en regen, maar dit liet onze pret niet bederven. In het begin van de wedstrijd loste Korloo het openingsschot waardoor SCMH direct met 0-1 achter stond. Echter deden wij niet onder voor Korloo en kwamen we door een mooi afstandsschot uit op een gelijke stand.

Bij SCMH verliep het spel in de eerste helft voor de rest moeizaam. Het lukte ons niet om de juiste aanvallen op te zetten en gingen dan ook met een achterstand de rust in.

RUSTSTAND 4-1

Na de rust gingen we vol goede moed het veld in. In de tweede helft werd er een aantal keer gescoord door beide partijen. Heel even leek de wedstrijd de andere kant op te draaien en kwam SCMH dichterbij met een stand van 5-4. Echter lukte het, ondanks de betere aanvallen vergeleken met de eerste helft, ons niet meer om Korloo in te halen. Dit betekent dat we helaas geen punten mee hebben genomen naar Mariaheide.

EINDSTAND 7-4

 

Op naar volgende week, hopelijk een wedstrijd met meer felheid met als resultaat de winst.

Aankomende wedstrijd: SCMH 1 - KVC 1 om 12:00 in Mariaheide

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top