De dames van SCMH waren na vorige week weer gebrand om vandaag de winst te pakken. Helaas is het KVS die vrij snel de score opent.

Daar heeft SCMH gelukkig gauw antwoord op, 1-1. KVS weet daarna uit te lopen naar 2-5. Hierna trekt SCMH het spel meer naar zich toe waardoor we op voorsprong komen. We scoren zes keer achter elkaar en nemen de voorsprong over met 8-5. Vervolgens gaan we met 9-6 de rust in, SCMH is gebrand dit de tweede helft door te zetten.


Na de rust duurt het vrij lang voordat er weer een doelpunt gemaakt wordt. Na een tijdje is het SCMH die netjes een strafworp afmaakt en de voorsprong daarmee uitbouwt. Het was een moeizame tweede helft voor beide partijen, maar gelukkig is het SCMH die uiteindelijk wint met een score van 11-9. Dankzij een goede eerste helft hebben de dames van SCMH gewonnen.

We zien jullie graag volgende week, 2 oktober, om 13:00 uur in Merselo.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top