Vandaag speelde we uit tegen Merselo. We beginnen de wedstrijd goed, met een doorloopbal kwamen we op 0 -1 voorsprong. Merselo reageerde hierop met een kansje, 1-1. Gelukkig was daar ons beest, met een strak afstandsschot 1-2. Het aanvallen ging goed, al kostte scoren ons wat moeite. Met 1-4 gingen we de rust in.

De tweede helft werd geopend door Merselo 2-4. Geen probleem, want wij knalde er al snel weer 2 afstandsschoten in 2-6. Het vervolg liep een beetje rommelig, door een niet oplet bal werd het 3-6. En even later zelfs 4-6. De wedstrijd werd afgesloten door niemand minder dan het beest, 4-7. Met winst opzak vertrokken we terug naar de hei, om daar onze pullen te gaan vullen op het oktoberfest!

Tot over 2 weken, dan spelen we uit tegen Nijnsel.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top