SCMH 1 - Herpinia 1 - Eindstand: 0-0  Verslag: Nick van der Sanden

MARIAHEIDE- Vandaag speelde SCMH de derde wedstrijd van de competitie. Tegenstander was Herpinia uit Herpen. Onder een lekker herfstzonnetje was het aangenaam toeven langs de lijn. Beide teams hadden deze competitie al een keer gewonnen en een keer verloren. Vandaag speelden ze gelijk in een wedstrijd zonder doelpunten.


De beste kans voor SCMH in de eerste helft was al na 2 minuten. Een afstandsschot van Thijs Kanters was van te ver weg om de Herpense doelman te verrassen. Beide teams waren verder redelijk gelijkwaardig aan elkaar waarbij Herpinia, voornamelijk met schoten van afstand, de beste kansen kreeg. Een corner van Herpinia na een kwartier spelen, werd teruggelegd en vanaf een meter of 20 rakelings over het doel geschoten. Even later weer een kans voor Herpinia toen er net buiten de zestienmeter opeens 3 spelers vrij stonden en de bal naar elkaar schoven, waarbij de laatste net naast de goal schoot. Dieptepunt van de eerste helft was een ernstige knieblessure van Menno van Hees die na 35 minuten spelen met een brancard het veld af moest.


De tweede helft hetzelfde beeld. SCMH kreeg 2 kansjes. In de 69e nam Stan Rovers vliegensvlug een vrije trap, schoot hem op Roel Bekkers die de bal voorlangs schoof. In de 83e minuut ging Roel Bekkers door op rechts en gaf voor op Koen Verhagen die net naast schoot. Herpinia kreeg meer kansen, maar deze gingen allemaal over, naast of Dave van Doorn stond in de weg, zodat er ook in de tweede helft geen doelpunten vielen.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top