Op zondag 2 oktober werd de kantine in Mariaheide omgetoverd tot ein Schönes Festsaal! De clubdag, bestemd voor alle betrokkenen van SCMH, had het thema ‘Duitse Middag’.

Al voor de wedstrijd van SCMH 1 voetbal ontstond een gezellige sfeer met Duitse schlagermuziek. Na afloop van de wedstrijd brak het feest echt los en kwam zanger Bas de sfeer nog wat extra opzwepen.


Ook het weer zat ons mee waardoor voor de kinderen 2 springkussens van D'n Brouwer op de stoep stonden, welke voor veel plezier hebben gezorgd.


Het feest werd even onderbroken voor een loterij. Twan maakte er een leuke show van en met assistent Suze deelde hij de prijzen uit. Deze waren mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren zoals; een cadeaubonnen van het Heisfrietuurke en Intersport Superstore Uden, tassen vol lekkers van Bakkerij Bekkers, een fruitmand van Van Asseldonk Groente en Fruit, levensmiddelenpakketten van Sligro, bierpakketjes met pullen van Bavaria en SCMH-consumptiebonnen die waarschijnlijk direct zijn ingewisseld. De clubdag was namelijk een groot succes en duurde enkele uurtjes langer dan gepland.


Fantastisch om zo het clubgevoel bij jong en oud terug te zien, want een feestje hoort daar ook zeker bij!
De voorbereidingen voor het volgende feestje worden al weer getroffen, binnenkort meer…

221001 SCMH Clubdag 2022 10 04 at 11.35.30

221002 SCMH Clubdag 2022 10 04 at 11.35.30

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top