Na vorige week niet gespeeld te hebben en puntenverlies van de concurrent kan SCMH vandaag de koppositie overnemen.

Daarvoor moest gewonnen worden van Nijnsel. Nijnsel begint sterk aan de wedstrijd en komt op een 2-0 voorsprong. Gelukkig weet SCMH de aansluiting te vinden en komen ze op 3-2. Helaas blijft Nijnsel ook scoren en is het met rust daarom 6-4.

Ook na rust blijft SCMH vechten om op de voorsprong te komen maar helaas is het Nijnsel die net wat eerder scoort dan SCMH. Het lukt daarom niet om op gelijke hoogte te komen, ondanks de vele kansen van SCMH. Nijnsel loopt uit naar 11-8. Met nog een paar minuten op de klok blijft het spannend. Met nog 1 minuut op de klok is SCMH nog terug gekomen tot 11-10 maar het lukte net niet om de stand nog gelijk te trekken. Een zuur en duur verlies.


Volgende week speelt SCMH thuis tegen Fortuna om 13:00. Isa Uijens is dan pupil van de week. Hopelijk tot volgende week, we kunnen elke support gebruiken.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top