Vandaag stond onze laatste thuiswedstrijd van 2022 op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor zowel SCMH, als voor Fortuna ‘74, omdat beide teams bovenin de klasse mee kunnen doen. Er stond genoeg publiek om beide teams aan te moedigen en met de nieuwe muziek box voor de warming-up, begon SCMH met een goede sfeer de wedstrijd.

Verder hadden we ook een pupil van de maand als supporter. Met een goede doorloopbal, en juiste strafworp opende Isa de wedstrijd. Goed gedaan hoor!

SCMH opende de score vanuit een van de eerste aanvallen. Fortuna kreeg een vrije worp, waar zij gebruik van maakte en kwamen hierdoor weer op een gelijkspel. SCMH scoorde hierna tweemaal en bleven gedurende de hele wedstrijd op voorsprong. Ruststand 4-2.

In de rust hoorden wij dat koploper Korloo had verloren van KVS’17. Als wij vandaag de winst binnen zouden halen, zou SCMH gedeeltelijk op de eerste plek staan.

SCMH speelde variërend en verdedigde sterk. Dit was ook voldoende om uiteindelijk de winst binnen te halen! Eindstand 7-5. Het scorend vermogen mag nog wat beter, zodat we met meer overtuiging en minder spanning het laatste fluitsignaal doorstaan. Wel wisten zij vandaag twee strafworpen te benutten, iets waar zij al langere tijd tegenaan lopen.

Volgende week alweer de laatste buiten wedstrijd. We spelen uit tegen Flash in Beek en Donk. De laatste keer dat we tegen hen speelden, werden we kampioen. Hopelijk behalen we wederom de winst en gaan we met een gedeeltelijke eerste plek de winter door. Komen jullie ons aanmoedigen?

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top