Vandaag stond een uitwedstrijd naar Den Dungen op het programma. We starten vol goede moet aan de wedstrijd. Beide ploegen zijn fel, maar Flash opent de scoren.

De eerste helft loopt niet echt lekker voor de dames uit Mariaheide. Er worden veel kansen gecreëerd, maar helaas niet afgemaakt. Hierdoor eindigt de eerste helft met een scoren van 6-0. Na een peptalk in de kleedkamer weten we wat ons te doen staat, scoren. We starten vertrouwd aan de tweefe helft en weten na een tijdje te scoren. Maar ook de tweede helft verloopt moeizaam en we kunnen helaas niet aanhaken bij Flash. De stand loopt uit tot 10-4 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top