Na een geweldig kampioenschap in de zaal vorig jaar, staan we vol motivatie klaar voor het begin van de zaal competitie.

SCMH opent de wedstrijd met een nette doorloopbal. Helaas worden we ingehaald met 4 vlugge kansen van JES/KLICK. SCMH blijft sterk aanvallen en gelukkig komt er een wegtrek balletje onder de paal 2-4. JES/KLICK heeft een zuiver afstandsschot wat de stand op 2-9 brengt. Vervolgens een doorloop bal en een strafworp raak, het staat 2-11. Aan het eind van de eerste helft benut SCMH wat kansen, een afstand schot en een doorloop bal. Met 4-12 gaan we de rust in.
In de rust zijn de koppen de goede kant op gezet.
JES/KLICK gaat door en maakt een doorloopbal. Er blijven kansen komen bij SCMH en gelukkig belonen we ons zelf met twee afstandsschoten, 6-13. Een doorloop bal uit het boekje maakt het 7-12. En 2 balletjes in de korf zone raak! 9-13. SCMH heeft de smaak te pakken. JES/KLICK geeft niet op en benutten ook hun kansen, 9-15.
De doelpunten makers van de wedstrijd zorgen nog voor twee mooie doorloopballen en een afstand schot raak! De eindstand is 12-18.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top