De dames van SCMH 1 mogen vandaag spelen tegen VMS '21 1. VMS '21 opent al gauw de score 0-1. SCMH heeft snel daarna een antwoord op 1-1. Het loopt gelijk op tot een tussenstand van 3-3. VMS '21 gooit hun afstandschoten er zonder moeite in, waardoor de stand uitloopt tot 3-6. Na een mooi afstandschot van SCMH, trekt VMS '21 de score weer door tot 4-9. SCMH maakt nog net voor het fluitsignaal voor de rust een doelpunt. We gaan de rust in met een tussenstand van 5-9.
Na een peptalk van de coach Henk van Hoof gaan we de tweede helft in.
VMS '21 opent de tweede helft met een doorloopbal, 5-10. Daarna wordt er door beide ploegen wisselend een doelpunt gemaakt, 9-14. In de slotfase van de wedstrijd is het VMS '21 die verder uitlopen tot 9-17. Met deze stand eindigt de wedstrijd.
Sam, Iris, Pien, Ilse bedankt voor het meespelen!!
Volgende week 11 december spelen we een uitwedstrijd tegen SVOC '01/ United 1 om 16:30 uur in Venray.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top