Vandaag stond de late uitwedstrijd in Venray tegen het onbekende SVOC/United 1 op de planning.


Het eerste schot van SVOC is raak 1-0. Kort daarna scoren ze ook 2-0. Hierna weet SCMH aan te sluiten door een strafworp te benutten, 2-1. Het gaat redelijk gelijk op tot 4-2. Hierna weet SVOC uit te lopen voor de rust tot 8-3.
Zoals dit zaalseizoen al wel vaker het geval is geweest, geeft SCMH niet op, ook al staat het met meerdere doelpunten achter. Ook vandaag was dat weer te zien.
SCMH komt sterk uit de kleedkamer en weet in de eerste minuut na rust 2x te scoren waardoor het inloopt naar 8-5. Hierdoor groeit het vertrouwen bij SCMH dat er nog wat te halen valt. Helaas scoort SVOC hierna 2x waardoor het uitloopt naar 10-5. SVOC weet de ruime voorsprong vast te houden tot 13-7. Hierna komt SCMH weer goed terug in de wedstrijd met 4 mooie afstandschoten en een strafworp, waardoor het ineens 13-12 is. Met nog minder dan 5 minuten op de klok gaat SCMH risico's nemen om de punten mee te nemen naar Mariaheide. Helaas pakt dit voor SCMH niet goed uit en weet SVOC hiervan te profiteren met 3 doelpunten waardoor de eindstand 16-12 is.
Ondanks het verlies gaat SCMH toch met opgeheven hoofd naar huis doordat het in de 2e helft erg goed terug is gekomen in de wedstrijd.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top