Vandaag staat er een pittige wedstrijd op de planning tegen de huidige koploper in onze competitie, Heumen 1. Het is SCMH die de score opent door meteen twee mooie kansen te benutten, 2-0.

Maar dan… scoort Heumen 1 maarliefst zeven keer achter elkaar. SCMH geeft echter niet op en knokt door. We blijven mooie kansen creëren en daardoor komen er voor SCMH de eerste helft nog drie doelpunten bij. Het is echter Heumen die verder uitloopt tot een ruststand van 5-12.

Na de rust opent SCMH weer de score met wederom twee doelpunten, 7-12. Verdedigend gaat het beter en komt Heumen 1 de eerste tien minuten van de tweede helft niet tot scoren toe. Dan volgen er toch twee doelpunten van afstand aan de kant van Heumen 1, 7-14. Tot een tussenstand van 10-16 weten we nog een paar doelpunten te maken. Daarna is het Heumen 1 die de rest van de wedstrijd een flinke voorsprong neemt. Het lukt SCMH niet meer om te scoren. Eindstand is 10-22.

Dinfy, Lieke en Elisa bedankt voor het meespelen! In nieuwe jaar beginnen we weer fris en fruitig bij de uitwedstrijd tegen Corridor 1 op 15 januari om 14.50 uur.

Namens SCMH 1 wensen wij iedereen fijne feestdagen en een sportief 2023!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top