Evenals in voorgaande jaren gaat SCMH ook komende Oudjaarsdag oliebollen bakken en verkopen. Deze actie schijnt in Mariaheide, en zelfs daarbuiten, een schot in de roos. Tot nu toe werd elk jaar het aantal van het jaar daarvoor overtroffen. Vorig jaar zat men zelfs bijna aan het maximaal haalbare wat betreft het bakken. Een soepel lopend ‘productieproces’ zorgde daarvoor!

Op zaterdag 31 december kunnen de klanten (liefhebbers) vanaf 10.00 uur hun (vooraf bestelde) oliebollen komen afhalen in het Clubhuis van SCMH aan de Mr. Schendelerstraat. Afhalen kan tot 16.30 uur.

De oliebollen kosten €5,00 per 5 stuks of €9,00 per 10 stuks. Naast warme oliebollen zijn koude oliebollen ook verkrijgbaar.

Thuis laten bezorgen is ook mogelijk. Hiervoor wordt €1,50 extra in rekening gebracht. Wellicht is het dan mogelijk om met een QR-code te betalen (is onder voorbehoud).

De eerste werkzaamheden in het proces starten ’s morgens om 6.00 uur. Daarna komt het productie- en het logistieke proces op gang, zodat om 10.00 uur de eerste oliebollen ‘van de band rollen’.

De enthousiaste groep rondom deze jaarlijkse SCMH-activiteit hoopt wederom op veel klanten en een maximale afname. Dan zullen deze medewerkers/vrijwilligers wederom kunnen terugzien op een geslaagde dag, waarvoor SCMH hen dan bijzonder dankt.

 

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top