Vandaag stond een uitwedstrijd naar Mill op het programma. We starten vol goede moet aan de wedstrijd.

Beide ploegen zijn fel, maar Jes/Klick opent de scoren. In de eerste helft proberen de dames van SCMH bij te blijven, Jes/Klick weet de stand uit te breiden tot 5-3 voor de rust.

Na een peptalk in de kleedkamer weten we wat ons te doen staat, scoren. We starten vertrouwd aan de tweede helft en na twee tegendoelpunten weten we te scoren. We blijven strijden om de doelpunten en even komen we terug tot 8-5. We proberen het Jes/Klick zo moeilijk mogelijk te maken, toch kunnen we helaas niet aangehaakt blijven en Jes/Klick loopt weg met een eindstand van 11-5.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top