SC MILSBEEK 1 - SCMH 1 EINDSTAND: 3-0 Verslag: Theo Raijmakers

 

SCMH had in deze wedstrijd nog wat goed te maken na de zeperd die zij in de thuiswedstrijd tegen Milsbeek opliepen. Als was de 5-1 nederlaag toen erg geflatteerd, dat moest vandaag in Milsbeek anders.


En hoe snel konden zondagmiddag de goede bedoelingen in de prullenbak. Meteen na de aftrap van Milsbeek volgt een voorzet vanaf links en een spits die vrijstaand strak de 1-0 binnenkopt. Er was nog geen minuut gepeeld! Al speelde SCMH in de eerste helft zeker niet goed, ze deden in die periode niet onder voor Milsbeek. Wel wonnen de thuisheren de meeste duels door fysiek andere wapens te gebruiken dan SCMH. De meeste duels werden door de groen-witten verloren. Dan de 15e minuut, een dieptepass door het midden, keeper Dave van Doorn komt net iets later bij de bal en tikt de aanvaller aan. Terecht een penalty die onhoudbaar voor Dave, wordt binnengeschoten: 2-0. Het duurt tot de 25e minuut vooraleer SCMH zijn eerste mogelijkheid krijgt. Een goed genomen corner wordt door Stijn de Kort over gekopt. In het vervolg had de goed leidende jonge scheidsrechter van Rossem de handen vol aan een wedstrijd die steeds grimmiger en zeker niet beter werd. Milsbeek hanteerde stevige duels waar SCMH geen antwoord op had. Vermeldenswaardig is nog de geweldige redding van Dave op een kopbal in de uiterste hoek. Als Stan Rovers dan nog een goed genomen vrije trap gestopt ziet door de keeper, is de eerste helft voorbij.


In de tweede helft komt de gelukkig weer herstelde Gijs Donkers, Tano van Hees vervangen, maar het spel van SCMH wordt er niet beter op. Een goede inzet is zeker aanwezig maar het veelvuldige balverlies door vaak slordige passing bleef het team opbreken. Na 5 minuten in de tweede helft was het weer raak. Een harde strakke voorzet vanaf rechts werd door alles wat SCMH was, gemist en feilloos van dichtbij in het doel gewerkt. Zie daar 3-0. Merkwaardig was dat toen, na ongeveer een uur spelen, SCMH wat beter ging voetballen. Meer rust en er kwam met perioden ook wat lijn in het spel. Echter Milsbeek speelde, ondanks dat ze al vier gele kaarten hadden ontvangen, op het scherpst van de snede en hier hadden de groen-witten nog steeds geen antwoord op. De Heise supporters hadden dan ook niet het gevoel dat de score nog zou veranderen. Pepe van de Graaf komt nog voor de geblesseerde Stan Rovers en Loek Vulders voor de moegestreden Paul Daandels.

Kortom een wedstrijd om snel te vergeten en de slordigheid van het spel van SCMH moet snel verdwenen zijn anders krijgt SCMH het nog moeilijk in het vervolg van de competitie

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top