Vandaag, zondag 5 maart, stond er voor SCMH 1 een thuiswedstrijd tegen SVOC ‘01/ United op het programma.

De vorige wedstrijd tegen SVOC hadden we na een spannende eindfase verloren met 4 doelpunten verschil. De kansen lagen er dus zeker. Dit alles zorgde voor een lichte spanning, maar ondanks dat waren we er zeer op gebrand ditmaal de puntjes hier te houden.

De start van de wedstrijd verliep soepel. Zo werden er al snel twee puntjes van afstand binnen geschoten waardoor SCMH twee doelpunten op voorsprong kwam. Echter bleef SVOC niet achter waardoor de stand al snel weer gelijk was.

Beide partijen scoorden nog een aantal keer waardoor we met een gelijke stand de rust in gingen.

RUSTSTAND 6-6

Na de rust begonnen we weer met goede moed. Dit resulteerde wederom in een voorsprong van twee doelpunten. Helaas liet dit SVOC niet koud en kwamen zij terug met drie tegendoelpunten.

Ondanks dat het gelijk op liep en beide partijen een aantal maal op voorsprong kwamen lukte het SCMH uiteindelijk niet om aan het langste eind te trekken.

EINDSTAND 11-13

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top