Vandaag staat de wedstrijd tegen KVS'17 op het programma. Na het verlies van vorige week staat SCMH vandaag maar 1 ding te doen. Het moet winnen om om de bovenste plekken mee te blijven doen.

De eerste aanval van SCMH wordt mooi uitgespeeld en beloond met een doelpunt 0-1. De volgende aanval is ook meteen raak, een mooi kort kansje wordt netjes afgemaakt, 0-2. Hierna heeft KVS'17 een antwoord, 1-2. SCMH vergroot de voorsprong door 4 mooie afstandsschot en een strafworp te scoren. Met een stand van 1-7 gaan we de rust in.


Na de rust scoort KVS met een strafworp 2-7. SCMH heeft hier weer een antwoord op met een afstandsschot, 2-8. Hierna loopt SCMH verder uit naar 2-12. KVS scoort ook nog een keer, 3-12. Hierna scoort SCMH weer na een mooi uitgespeelde aanval 3-13. KVS 4-13. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd scoort SCMH nog een heel ver afstandschot waardoor de eindstand uitkomt op 4-14.
Een ruime overwinning met maarliefst 10 doelpunten verschil! Het harde werken werd vandaag beloond en geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden waarin de competitie bepaald gaat worden.


Zondag 7 mei spelen we om 13:30 thuis tegen Merselo. Alle support is dan welkom!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top