Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Mariaheide - ‘Oeh wat een volk’ zongen de jongens van Kiek Uut en zo zag het er ook uit op Rock Am Ringoven. Heel veel volk stond te springen en te swingen op de muziek van bands als Brucified en Tawny Brothers, er werd volop genoten van Rick de Leeuw en wat was het een feest in het swingpaleis met de Party Freunden.

Buiten genoten de mannen van ‘sfeerbeheer’, van het komen en gaan, zeker toen om 1 uur de mensen weer op zoek gingen naar hun fiets. ‘Er is één fietssleuteltje gevonden’, wisten de buurtbewoners te melden, die zondagochtend al weer vroeg in touw waren om het festivalterrein weer om te toveren in het voetbalveldje dat Bertjes Wij eigenlijk is. Heel de dag ervoor was goed verlopen en de sfeer was opperbest. Vanaf het eerste moment al toen Hippe Gasten in de grote tent de kinderen hun misschien wel eerste rockconcert van hun leven lieten beleven tot aan de laatste klanken van Stormz. Op naar volgend jaar als Rock Am Ringoven voor de tiende editie staat!

 230502 rar hippe gasten foto Raymond Sprenkeler

230502 rar sfeer foto Raymond Sprenkeler

230502 rar helldriver foto Raymond Sprenkeler

230502 rar tawny brothers foto Raymond Sprenkeler

(foto’s Raymond Sprenkeler)

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top