Op deze onverwachte toch droge en redelijk warme zondag speelden de dames van SCMH 1 thuis tegen Merselo 1. We startten met onze pupillen van de week Norah en Fenna. Zij mochten een doorloopbal nemen en kregen daarna wat leuks en lekkers van de scheidsrechter. Goed gedaan meiden!

De dames uit Mariaheide startten fel en dit werd dan ook beloond. Het tweede schot viel dan ook en we kwamen met diverse schoten al vlot op een 4-0 voorsprong. Zo konden we met veel vertrouwen de wedstrijd voort zetten. Toch werd de tweede deel van de eerste helft wat moeizamer. We hadden moeite om de vang goed neer te zetten en de schoten waren wat te kort. Met 5-2 gingen we de rust in.

De start van de tweede helft was nog niet wat het moest zijn en Merselo kwam terug op een stand van 6-4. Toen wij nog een strafworp tegen kregen kwam toch even een moment van besef dat er een paar tandjes bij moest gaan komen. Merselo mistte en SCMH zette de knop om we scoorden vijfmaal achter elkaar. Afsluitend allebei nog een puntje en dit bracht een eindstand van 12-5 voor de dames uit Mariaheide. Uiteindelijk een goeie pot voor SCMH 1 waarbij overtuigend werd gewonnen en de punten verdiend thuis bleven.

21 mei 2023, om 13:00 uur spelen we thuis tegen Nijkerk en komen de pupillen van de week Liz en Lynn ons supporten. Tot dan!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top