Vandaag stond de laatste wedstrijd van het buitenseizoen op het programma. De winst moest behaald worden om op plek 3 te kunnen eindigen.

Met volle overtuigen lopen de dames van SCMH het veld op. De wedstrijd begint fel en Fortuna opent de score 1-0. Al snel lopen zij weg naar een stand van 5-0 en SCMH heeft wat moeite met aanhaken. Toch weten we 2 doelpunten te zetten in de eerste helft. Hierdoor eindigde de eerste helft met een stand van 7-2.

Na de rust openen we de score 7-3. Hierna probeerd Fortuna weg te lopen, maar heel veel wordt er niet gescoord en verdedigend houden we het goed dicht. Zelf weten we ook nog 2 doelpunten te maken, waar Fortuna ook weer op reageert met twee doelpunten. Eindstand 9-5.

Het was vandaag niet alleen de laatste wedstrijd van dit seizoen, maar ook de laatste wedstrijd voor onze Lisa. Na meer dan 20 jaar zet zij een punt achter haar korfbalcariërre. Dit vinden wij als team heel erg jammer en we gaan Lisa enorm missen. Bedankt voor alles Lies!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top