Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

We zijn op zoek naar een coach voor de uitwedstrijden van dit fanatieke en leergierige selectieteam. 

 

Deze meiden vallen samen met het 1e team onder de hoede van onze hoofdtrainer Henk van Hoof, maar voor uitwedstrijden is het coachen van twee teams op twee plekken meestal niet te combineren. Voor deze wedstrijden op zondag zouden we graag een extra coach vinden. We zijn op zoek naar een coach die sturing kan geven aan de nog jonge speelsters van dit team.

Overleg over de invulling hiervan is altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan om en om coachen in een duo of bijvoorbeeld de thuiswedstrijden samen met de hoofdtrainer te coachen. We staan ook open voor andere suggesties!

Mocht je interesse hebben of iemand weten bij wie dit zou passen, dan horen we dat graag! 

Er kan contact opgenomen worden met

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top