Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

SCMH uit Mariaheide en sportspeciaalzaak Intersport Superstore Uden continueren samenwerking door een nieuwe sponsorovereenkomst aan te gaan.

 

Een perfect één-tweetje, zo zou je de sponsorverbintenis tussen SCMH en sportspeciaalzaak Intersport Superstore Uden het best omschrijven. Samen hebben ze de voetbal en korfbal liefhebber veel te bieden. SCMH een levendige vereniging met een goede accommodatie en Intersport Superstore Uden profileert zich al jaren als de sportspecialist op gebied van alle actieve sporten met veruit de grootste collectie die er te vinden is in de hele regio.

 

Dat SCMH wederom voor Intersport Superstore heeft gekozen, vinden zij vanzelfsprekend: “SCMH een groeiende vereniging wat blijft investeren in de toekomst. Intersport sluit daar goed bij aan vanwege hun zeer grote collectie op dat gebied. Bij Intersport kun je terecht voor het beste advies over schoenen en kleding. Met een moderne voetanalyse kun je nog meer plezier halen uit je nieuwe schoenen. Dat maakt Intersport voor ons de ideale sportpartner… Bovendien: de meeste van onze leden komen al jaren bij Intersport. Dat maakte voor ons de keuze natuurlijk een stuk gemakkelijker.”

De samenwerkingsovereenkomst houdt concreet in dat Intersport Superstore Uden de komende zes jaar een belangrijke sponsor is van de vereniging. Dat houdt onder andere in dat zij de leverancier blijven van alle kleding, ballen en materialen voor onze club. Er is een webshop gemaakt waar de volledige clubcollectie zichtbaar is. Met deze samenwerking profiteren ook direct de leden van SCMH. Alle leden krijgen namelijk meerdere momenten per jaar een mooie korting bij aankoop van hun sportartikelen. Daarnaast heeft SCMH in samenwerking met Intersport een modern en functionele trainingscollectie samengesteld voor de leden. Deze clubcollectie is verkrijgbaar in de winkel bij Intersport Superstore Uden en via de SCMH webshop.

230707 Afbeelding voor redactioneel stuk

Menno van Hees van SCMH en Patrick Koolen van Intersport Superstore Uden zijn zeer tevreden met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top