Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Ook dit jaar weer: onze gast-toertocht
De KLAVER VAN MARIAHEIDE Zondag 27 augustus 2023.


Wie graag kennis wil maken met fietsen in onze toerclub is van harte welkom op zondag 27 augustus om 9 uur bij het speelveldje aan de Eikenwal. Indien nodig wordt er uitleg gegeven over toerfietsen en het fietsen in de groep. (Valhelm is verplicht, denk aan een gevulde bidon en een banaantje.)
Daarna fietsen we een tocht van circa 60 km onder begeleiding van een aantal leden van de club. Rond 11.15 uur zijn we terug. De koffie, of een ander drankje staan klaar op de Eikenwal 2, ook voor belangstellenden die even willen komen kijken.


Als je als gastrijder mee wil fietsen, dan GRAAG BIJTIJDS opgeven bij:
-Pieter v.d. Berg; 342520;
-Piet de Koning; 365350;
(De andere toerrijders rijden een eigen tocht.)

Voor meer clubinfo bezoek onze site: www.toerclubmariaheide.nl

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top