Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Op zaterdag 2 september vond voor de 40e keer het jeugdkorfbaltoernooi plaats. Het toernooi ging om 10.00u van start met een welkomstwoordje van de toernooicommissie. Hierbij was ook wethouder Johan van Gerwen aanwezig. Onder zijn toezien werd het rookvrij-vriendelijk sportpark officieel geopend (meer info hierover kunt u op de website terugvinden).

37 teams begonnen aan hun eerste wedstrijden van het seizoen. Een ideale manier voor de meiden om zich klaar te stomen voor de competitie, die volgende week van start gaat. Met slechts een paar trainingen in een nieuw team en/of met een nieuwe coach is het altijd even spannend of er wel gescoord gaat worden. Enkele kinderen stonden zelfs voor het eerst in tenue op het veld of speelde voor de eerste keer met een grote bal of hogere paal. Gelukkig vielen er genoeg doelpunten, onder luid support van vele ouders, en opa’s en opa’s.

Om deze 40e editie te vieren kregen de speelsters in de pauze een heerlijk ijsje, waarna zij aan de laatste 3 rondes konden beginnen. Na de prijsuitreiking om 14.00u werd er zoals elk jaar nog een mooie bal vergeven als hoofdprijs van de lotjesverkoop.
Wij kijken terug op een geslaagd korfbaltoernooi en wensen alle jeugdteams veel succes en plezier voor komend seizoen en wij zien jullie graag terug op 31 augustus 2024 voor de 41e editie!

230902 Korfbaltoernooi 1  230902 Korfbaltoernooi 2  230902 Korfbaltoernooi 3  230902 Korfbaltoernooi 4  230902 Korfbaltoernooi 5  230902 Korfbaltoernooi 6

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top