Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Vandaag staat de wedstrijd tegen Tovido op het programma. We hebben 2 pupillen, Saar en Evi.


Op het begin van de wedstrijd laat Tovido meteen van zich horen en loopt snel uit naar een score van 0-2. SCMH moet nog even wakker worden, maar komen door 2 snelle doelpunten tot een gelijke stand 2-2. Beide ploegen hebben daarna moeite om de korf te vinden. Er wordt 12 minuten niet gescoord. Maar dan loopt SCMH toch uit naar 4-2. Tovido reageert en komt terug tot 4-4, het gaat gelijk op. SCMH weet de voorsprong toch weer te pakken en gaan de rust in met 7-5

.
De eerste 10 minuten van de tweede helft wordt er niet gescoord. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, Tovido komt terug tot 7-7. Het blijft de rest van de wedstrijd op en neer gaan maar uiteindelijk weet SCMH de punten binnen te halen met een stand van 10-9.
Guusje en Lieke bedankt!


Volgende week zondag (24-9) speelt SCMH uit tegen Eyckelkorf 1 om 10:15. Hopelijk tot dan!

 

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top