Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Het eerste van SCMH reisde deze zondag vroeg op de ochtend af naar Bergeijk om de strijd aan te gaan tegen Eyckelkorf 1. Na twee eerdere overwinningen van SCMH namen zij het vandaag op tegen, de tot nu toe nummer 2 van de competitie. Vandaag waren we sinds lange tijd weer compleet èn met een nieuwe warming-up ging SCMH vol vertrouwen het veld op.

Bij de start van de wedstrijd had het aanvalsvak diverse goede kansen en de verdediging hielden de kansen van Eyckelkorf 1 nihil. Toch vielen de eerste twee doelpunten van SCMH na ongeveer een kwartier. Na een variërend spel waarbij er gescoord werd vanuit de afstand en vanuit de ruimte bracht SCMH de stand tot 1-6. Eyckelkorf kwam terug met 4 doelpunten en bracht de tussenstand tot 5-7.

Na de rust bracht SCMH de score verder uit met twee doelpunten. Eyckelkorf scoorde in de tweede helft nog slechts een keer. SCMH rondde de wedstrijd af met drie doelpunten en bracht de eindstand tot 6-12. SCMH blijft bovenaan staan.

Aanstaande donderdag speelt SCMH om 20.00 uur thuis tegen Bladella 1 voor de beker. Zondag 1 oktober 2023 om 12.00 uur spelen de dames uit Mariaheide uit tegen Arcades 1.

Fijn om weer compleet te zijn en dat dit beloond wordt met een overwinning!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top