Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Vandaag stond de wedstrijd tegen Arcades op het programma in Neerkant. SCMH start wat moeizaam en Arcades weet de score te openen 1-0.

SCMH heeft hier snel een antwoord op met een doorloopbal 1-1. Hierna weet SCMH de voorsprong te pakken, maar Arcades scoort ook direct hierna de 2-2. SCMH scoort een doorloopbal en een strafworp,2-4. Tot de rust scoort SCMH moeizaam, maar weet het wel de voorsprong te behouden en gaan ze de rust in met een 3-6 tussenstand.


Na de rust was het voor SCMH zaak de voorsprong verder uit te breiden. In de 2e helft komen we beter in ons eigen spel, wat ook te zien is in het afronden van de doelpunten. Verschillende combinaties worden mooi uitgespeeld en beloond met een doelpunt waardoor SCMH uitloopt naar een 4-14 stand met nog een kleine 10 minuten op de klok
In de laatste 10 minuten scoort Arcades nog 2x, maar het laatste woord is aan SCMH met een mooi afstandschot wat de eindstand op 6-15 brengt.


Een ruime overwinning waarin we hebben gezien dat het belangrijk is om ons eigen spel te blijven spelen. Volgende week (8-10) spelen we thuis om 13:00 tegen Klimop.

Alle support is dan welkom!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top