Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Na een flinke warming-up, stonden we vandaag klaar om te spelen tegen Klimop. Een voor ons onbekende tegenstanders. We openen de wedstrijd met een afstandsschot, en kort daarna een kort kansje. 2-0

.Na 10 minuten begon klimop tegenstand te geven, 2-1. We lieten ons hier niet door afschrikken en scoorde al snel de 3-1, 4-1 en 5-1. Klimop scoorde nog doormiddel van een doorloopbal 5-2. Met 7-2 gingen we de rust in. Er zat veel meer in dan de 7 doelpunten, dus met frisse zin gingen we de tweede helft in!

Als snel konden we de stand uit breiden van 7-2 naar 11-2. Klimop krabbelde nog een beetje terug. 12-4. Maar wij wiste de wedstrijd aan onze hand te houden, 16-4!

Pien bedankt voor het team managen. Jij krijgt van ons snoeps.

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top