Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

Vandaag, zondag 22 oktober, stond er voor SCMH 1 een thuiswedstrijd tegen DOT 1 op het programma. Een voor ons nog vrij onbekende tegenstander. DOT staat 2e in het klassement, dus we waren erop gebrand om te winnen om zo verder uit te lopen en als periodekampioen het binnen seizoen in te gaan.

De start van de wedstrijd verliep soepel. Door veel druk te geven bij het uitverdedigen onderschepten we meermaals de bal met als gevolg dat we veel in balbezit waren. Het harde werken voor de bal werd beloond. Zo vielen er een aantal mooie doelpunten waardoor de stand na 10 minuten 5-0 betrof. Een goed begin!

Na de eerste 10 minuten bood DOT de eerste tegenstand door te scoren. Na nog een aantal mooie doelpunten van SCHM kregen beide partijen een strafworp tegen die raak waren. Met een mooie voorsprong gingen we de rust in.

RUSTSTAND 11-2

Tijdens de rust sprak onze coach uit dat we een mooie voorsprong hadden behaald, maar het was zeker van belang niet te verslappen en scherp te blijven.

In de tweede helft waren we iets minder scherp, maar ondanks dat vielen er nog een aantal mooie doelpunten binnen. DOT lukte het niet om meer tegenstand te bieden en daarom ging SCMH er met de winst van door.

EINDSTAND 18-4

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top