De eindejaarsactiviteit van Van Haarenstaete ziet er dit jaar een beetje anders uit. Er zal geen Kerstmarkt gehouden worden, zoals alle vorige jaren. Maar we gaan op zaterdag 16 december een Kerststalroute lopen met bewoners en hun familie. We haken hiermee in op het leuke initiatief van enkele enthousiaste inwoners om de kerststallen in de voortuinen te zetten. Maar het zou ook leuk zijn als inwoners van Mariaheide meedoen aan onze wandeling. Liefhebbers kunnen de route ophalen in het Grand Café van Van Haarenstaete tussen 14.00 en 16.30 uur. Daar is het gezellig met sfeervolle live gezangen en kerstverhalen. Warme chocomel en appelflappen zijn hier te koop. Er zijn geen echte kerststukken te koop, maar we zorgen voor een bescheiden verkoopkraam.

En wilt u als begeleider van onze bewoners meegaan, dat zou helemaal fijn zijn. Maar dan horen we dat graag vóór 12 december via een email. Dit kan naar
Voor vragen kan men terecht bij Debby Rijkers, gespecialiseerd medewerker welzijn, tel 0413-346868 of

Hopelijk wordt het een mooie middag, waar bewoners erg van kunnen genieten.

231109 Kerstmarkt

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top