Welkom op het digitale dorpsplein van Mariaheide

De wedstrijd wordt geopend door Flash met een afstand schot, 1-0. Er wordt niet veel gescoord in de eerste helft maar de doelpunten zijn voor SCMH. In de rust staat het 1-4!


Spannend blijft het maar vol motivatie gaan we de 2e helft in. SCMH brengt de stand naar 1-7 met voornamelijk afstand schoten. Verdedigend staat het goed bij SCMH waardoor Flash moeilijk tot scoren komt. Beide partijen zijn fel aan het spelen. Flash krijgt een kort kansje en maakt het 2-7. Beide partijen maken hun kans af en om en om worden niet de doelpunten gemaakt, 5-9.
De laatste kans wordt door SCMH benut, flash was iets minder alert waardoor er vrij vanaf afstand gescoord wordt. Met 5-10 wordt de wedstrijd afgefloten!

Reni & Lieke & Lynn super bedankt voor het meespelen!!
Volgende week spelen we thuis in het Zwijsen College om 11:30 tegen de koploper KV Nijnsel, supporters zijn zeker welkom!

Nieuw op deze site

11 005 6k 1.

Een klein dorp, maar wel het hart van Uden-Veghel, dat is Mariaheide. De meer dan 1600 inwoners leven er gemoedelijk met elkaar. Ooit was Mariaheide een kruispunt van spoorlijnen en hoofdwegen, nu is al dat verkeer verdwenen en zijn het vooral fietsers die Mariaheide doorkruisen. Ooit vormde 'stoplichten' het middelpunt van het dorp, nu zijn dat de mensen die van Mariaheide een bloeiende gemeenschap maken waar iedereen welkom is. Gastvrij en een bezoek meer dan waard: Mariaheide!

Back to top